Gästbok
Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Skrivet av Pontus SVANBERV, den 29. okt, 2021
Bra jobbat. Lite nytt jag inte kände till.
Hälsningar Pontus Svanberg. Barn barn till Elsy Eriksson.


E-post:
Skrivet av Elisabeth Persson, den 16. maj, 2021
Intressant sida med spännande biler. Jag letar efter historien om min farfars mor, Maria Charlotta Olsson. Gift med Magnus Olsson. Död 1918 på Frösö hospital. Finns det någon som har info om hennes öde så kontakta mig gärna


E-post:
Skrivet av Stig Göran Mineur, den 30. aug, 2018
Trevlig hemsida, bra ordnat.
Jag är intresserad om någon kan ge mig upplysning om Birgitta Larsson ( Larsson flicknamn) som var bosatt i Albacken under åren 1955 - 1962. Birgitta var väninna till min Mor Gun-Britt Mineur som varit avliden sen 30 år tillbaka. Är intresserad att veta mer om min Mamma.


E-post:
Skrivet av Elisabeth o Gunnar , den 19. jul, 2018
Vilken trevlig hemsida. Hittade denna av en slump. Skall definitivt tipsa berörda släktmedlemmar - efter Leonard och Inga Karlin
Främst familjemedlemmarna efter deras dotter Inga-Britt som somnade in igår 18 juli 2018 - efter lång kamp mot cancer. Samt skickat länk till denna sida till Sickan Karlins son och dotter. Själv är jag sambo sen 41 år tbx med Gunnar - son till Inga-Britt Gustafsson (född Karlin)


E-post:
Skrivet av Annika Fridolfsson, den 27. dec, 2017
Hej,
Min mormor Ragnhild Löfgren (gift Andersson) kommer från Albacken. Jag vet inte så mycket om hennes barndom eller var hon gick i skolan. Hon hade många fina bilder på barndomsvänner, men jag tänkte aldrig på att fråga. Tyvärr gick min mormor bort vid 76 års ålder och när min mamma vid 60 också lämnade jordelivet önskar jag att jag visste mer om mina rötter. Men om det finns någon som kommer ihåg Ragnhild så får ni gärna skriva.


E-post:
Skrivet av Martin Bergman, den 28. maj, 2017
Tack för en mycket trevlig sida om Albacken. Jag har mailat dig och bifogat en länk som kanske passar in här.


E-post:
Webbsida: www.martinbergman.se
Skrivet av Sten-åke Karlsson, den 8. maj, 2017
Intressant att läsa och se gamla foton från personer som jag träffade på mina sommarvistelser i slutet av -50 talet och fram till -65.


E-post:
Skrivet av Rosie Åberg , den 15. nov, 2016
Hej !
Va roligt med denna gästbok och de som skriver här min mamma essan göransson bodde i strandåker som liten och läste nåt inlägg om tant jenny och tolvan.Tolvan var min mormor och jenny var ju mormors syster.Kul med nån som vill att albacken med omnejd lever vidare tack för en bra sida


E-post:
Skrivet av Kristina Jonsson, den 16. maj, 2016
Hej! Kom att tänka på Jenny Gyllenqvist som bodde i Strandåker. Googla och hittade denna intressanta sida. Min pappa Ivar Jonsson och min mamma Gerda Jonsson som bodde då i Gimåfors, de umgicks mycket med Tant Jenny som vi barn sa. Mot slutet av sina år bodde hon i Alfta nära mina föräldrar. Hon hade en stor syskonskara, känner igen namnen Tea och Tolvan. Har mycket glada roliga minnen av tant Jenny. Hon hade så mycket intressanta historier att berätta för oss barn. Hade varit kul att komma i kontakt med nån släkt till Jenny.
Hälsningar

Kristina Jonsson
amyzzan@gmail.com


E-post:
Skrivet av Urban Laurin, den 10. apr, 2016
Hej! Råkade hitta denna sida och blev något nostalgisk. Gick mina första sex skolår i Albacken när jag var "konsumpojk". Massor med minnen från Konsum, skolan och byn. Ser att det står en del om at handla "på bok" på Konsum - jo det var en rysare.

Kul att bygden lever

Hälsningar
Urban Laurin


E-post:
Webbsida: www.urban-laurin.com
Skrivet av Oddbjörn Ericsson i Ösjön, den 21. jun, 2015
Jag gillar också din sida! Så många släktbilder, som jag aldrig sett!
(Jag är barnbarns barn till Gammalhandlarn Jonas Eriksson)


E-post:
Skrivet av Mamma , den 7. jun, 2015
Äntligen har jag bredband igen , så jag kan se alla gamla foton . Det är också roligt att se hur vår by såg ut en gång .Hoppas att vi hittar fler gamla kort från byn . Vilken bra hemsida du har !


E-post:
Skrivet av Herje, den 15. jan, 2015
Hej!Har hittat lite släktingar bla Roger Larsson ch flera av hans syskon,även Gunnel Perman som jag är tremänning med,på facebook!


E-post:
Skrivet av Oddbjörn Ericsson i Ösjön, den 1. aug, 2014
Träffade det tyska paret som köpt Norrmans idag. De är intresserade av foton från gården. Finns det någon som har?
I så fall kan ni kanske ta kontakt med dem när de kommer nästa gång, i oktober.


E-post:
Skrivet av Sven Salomonsson, den 6. jun, 2014
Hej Sonja! Roligt att du skrev i min gästbok. Jag har nu lagt in ett foto på en av dina klasser med elever födda 56-57 som jag fått inskickat till mig från Elisabeth Wiklund. Det var ju lite udda att fota eleverna i gymnastikkläder?